Overslaan naar content

Adviseur arbeidsmobiliteit Amstelveen (28-40 uur)

 • Amstelveen
Arbeidsmobiliteit

Wat je gaat doen

Als adviseur Arbeidsmobiliteit ben je coach/bemiddelaar. Je inspireert, adviseert en begeleidt kandidaten in het kader van hun re-integratie tweede spoor, (collectief) outplacement en/of loopbaan. Je zet ze in beweging, biedt handvatten aan zodat zij (weer) grip krijgen op hun eigen loopbaan en realiseert plaatsingen binnen afgesproken kaders en/of zoekt naar alternatieve eindresultaten.

Daarnaast ben je relatiebeheerder en draag je vanuit je deskundigheid en netwerk bij aan een succesvolle en gezonde organisatie. Je bouwt warme en duurzame relaties op met kandidaten en opdrachtgevers, ontwikkelt en behoudt contacten met relevante partijen en informeert en adviseert adequaat onze opdrachtgevers. Je bent tevens procesbegeleider en stuurt het traject richting het beoogde einddoel.

De functie van adviseur Arbeidsmobiliteit is solistisch waardoor je je werkzaamheden en afspraken naar eigen inzicht kunt verdelen en plannen. Toch werken we ook veel in teamverband. Zo organiseren we maandelijks intervisiebijeenkomsten, hebben we overleggen in de regio’s en zijn er landelijke teamdagen met inhoudelijke workshops en sprekers. Tijdens deze teamdagen is er aandacht voor verbinding en teambuilding. Ook zoeken collega’s elkaar regelmatig op om samen op kantoor te werken.

Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Zo kun je bijvoorbeeld een expertiserol krijgen als trainer, interne auditor of inwerker.


Kom werken bij het vitaalste bedrijf van Nederland

Bij Perspectief geloven we dat een duurzame, gezonde organisatie begint bij gezonde, professionele medewerkers. Daarom investeren wij in collega’s die met plezier aan het werk zijn, die vitaal zijn, leiderschap tonen (lef hebben) en zichzelf willen ontwikkelen. Start je bij Perspectief, dan krijg je de keuze uit verschillende leuke vrijblijvende vitaliteitsprogramma's! Dit is bij ons een teken van goed werkgeverschap. Want goed werkgeverschap leidt tot een vitale organisatie met vitale medewerkers die bijdragen aan een groter doel. Sterker nog dat bewijzen we als winnaar van de award Vitaalste Bedrijf van Nederland.

Ons familiebedrijf is een sterk ondernemende en betrokken arbodienstverlener met veel kennis en kunde op het gebied van verzuim, mobiliteit, veiligheid en duurzame inzetbaarheid. Mensen staan bij ons voorop in alles wat we doen. Daarnaast heeft Perspectief een innovatief en vooruitstrevend karakter. We willen innovatie stimuleren omdat we onze bedrijven continu willen verbeteren. Zodat wij nog meer impact kunnen maken waardoor we ons nog beter kunnen onderscheiden in onze missie: organisaties beter maken. En de beste ideeën komen niet van bovenaf, maar liggen bij de collega’s zelf. Dus bij jou! Daarom betrekken we jou als collega actief bij het bedenken en uitwerken van innovatieve ideeën.

Herken jij jezelf hierin?

Hou jij ervan om:

 • samen te werken aan een vitaler werkend Nederland;
 • contact te hebben met mensen en ze te coachen, begeleiden en geruststellen;
 • te genieten van successen;
 • uitdaging in je werk te hebben;
 • met nieuwe ideeën en inbreng te komen;
 • een dynamische werkplek te hebben met afwisselende werkzaamheden.


Een uitdagende en inspirerende werkomgeving

Bij Perspectief bieden we je een uitdagende en inspirerende werkomgeving met veel kennis en ervaring. Onze kantoren zijn fijn en ergonomisch ingericht. Er is veel groen en licht en er zijn open ruimtes (inclusief schommels!) om met elkaar te sparren of bij te kletsen.

We investeren veel in je persoonlijke en professionele ontwikkeling en er is vrijheid en ruimte voor ideeën en eigen inbreng; ook tijdens je inwerkperiode. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om aan jezelf te werken. Zo zijn er veel doorgroeimogelijkheden en heb je een goede werk- en privébalans. Als het binnen je werkzaamheden past, mag je thuiswerken. Maar het liefst zien we je natuurlijk op kantoor, zodat wij jou goed leren kennen en jij je collega’s.

Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden we ook aantrekkelijke secundaire en tertiaire arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij onder andere aan:

 • een goed salaris voor de functie;
 • een eindejaarsuitkering;
 • dertig vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband;
 • opleidingen, workshops en trainingen;
 • vitaliteitsprogramma’s, zowel mentaal als fysiek;
 • leuke borrels, themadagen, lunches en teamuitjes, want verbinding vinden wij ontzettend belangrijk!

Je inwerkperiode start met een kick-off. Dit is een kennismakingsochtend die we organiseren voor alle nieuwe collega’s. Aansluitend aan deze ochtend ontvang je alle spullen die je nodig hebt om onbezorgd te kunnen starten met je nieuwe functie. Na je start bij Perspectief krijg je verschillende workshops met thema’s als gezondheid en timemanagement. Ook worden er kennismakingen met alle afdelingen ingepland. Zo leer je Perspectief en al haar disciplines goed kennen.


Geïnteresseerd?

Leuk! Wij zijn ook benieuwd naar jou. Wil je eerst meer informatie over de sollicitatieprocedure of de functie? Kijk dan hieronder of neem telefonisch contact op met Stefanie Meijerman-Ponstein op het nummer 0341 438700. Voor meer informatie over onze organisatie, de visie en de missie kun je terecht op onze website.

Tijdens de sollicitatieprocedure doen wij een DISC-scan. Hiermee leren we jou nog beter kennen! We krijgen inzicht in jouw persoonlijkheid; welke voorkeuren heb jij in zowel gedrag- als communicatiestijlen. Het laat zien wat jouw sterke kanten zijn en welke groeimogelijkheden er zijn.


Op locatie
 • Amstelveen, Noord-Holland, Nederland
Arbeidsmobiliteit

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Voor meer informatie over hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, kun je hier de privacyverklaring-sollicitanten van Perspectief lezen. Wij gebruiken je gegevens alleen voor de doeleinden zoals beschreven in de privacy- en cookieverklaring.

De 4 stappen na je sollicitatie!

Spannend, je gaat solliciteren! We vinden het belangrijk dat jij goed bij ons past en andersom. Daarom kan je een aantal dingen verwachten als je bij ons solliciteert.

Het eerste contact

Je krijgt altijd bericht na je sollicitatie. Als er voldoende raakvlakken zijn met jou en de functie volgt er ook een telefonisch interview.

Introductiegesprek

In dit gesprek kunnen we kennis met elkaar maken en vragen beantwoorden. Hierna besluiten we allebei of we met elkaar doorgaan!

Verdiepend gesprek

Ja er is een klik! In dit gesprek krijgen we de kans elkaar nóg beter te leren kennen. Ook sluit je potentiële mentor aan.

Het grote moment!

Je zit natuurlijk in spanning. Je krijgt een persoonlijk telefoontje waarin we samen bespreken of er een match is en hoe we verder gaan.

Werken bij Perspectief?

De vacature spreekt je aan, maar hoe is het om bij ons te werken en te leven? Volgens ons natuurlijk heel uitdagend en leuk.

Wat vind jij? Lees snel meer!

werken bij perspectief is leuk