Overslaan naar content

Medisch Assistent Midden-Nederland (24-28 uur)

 • Houten
Veiligheid en gezondheid

Wat je gaat doen

Als medisch assistent voer je preventief medische onderzoeken en (eenvoudige) medische keuringen uit. Ook doe je health checks. De werkzaamheden die hierbij komen kijken, zijn onder andere het geven van leefstijladviezen, het doen van visustesten, het meten van de biometrie en het maken van audiogrammen. Ook neem je bloed af (vingerprik), doe je longfunctietesten en maak je ecg’s. Daarnaast stel je rapportages op. Met dit werk lever je een bijdrage aan een veilige en gezonde werkomgeving door vroegtijdig gezondheidsrisico’s in kaart te brengen die te maken hebben met het werk of de leefstijl van medewerkers.

Het werk als medisch assistent is erg divers, omdat je klanten in verschillende sectoren bedient. Wel is het vrij solistisch, omdat je meestal bij de klant op locatie zit. Je werkt in een grote regio en reizen is onderdeel van je functie. Het is geen vereiste dat je al ervaring hebt. We zorgen ervoor dat je geschoold wordt.

Het overleggen van de VOG is onderdeel van de selectieprocedure voor deze functie.

Perspectief is een gecertificeerde arbodienst die organisaties onder andere ondersteunt bij verzuimbegeleiding, re-integratie, outplacement, coaching, ZW/WIA/WW-diensten en duurzame inzetbaarheid. We zijn een dynamisch, ondernemend en groeiend familiebedrijf en met ruim 500 collega’s verspreid over 15 locaties streven we ernaar de klant beter te maken. Niet voor niets is onze missie ‘Perspectief maakt beter!’.

Wij geloven dat een succesvolle organisatie begint bij gezonde, professionele medewerkers. Een laag verzuim, medewerkers op de juiste plek, een veilige en gezonde werkomgeving voor iedereen; daar gaan we voor! Niet alleen bij onze klanten vinden wij dit belangrijk. We moeten tevens zelf het goede voorbeeld geven. Bij Perspectief is aandacht voor vitaliteit in alle aspecten van de organisatie. Niet alleen op fysiek en mentaal vlak, maar ook in de strategie, cultuur en leiderschap. Daarom investeren wij in collega’s die met plezier aan het werk zijn, vitaal zijn en zichzelf willen ontwikkelen (lef hebben). Onze kernwaarden leiderschap, inspiratie, vertrouwen en verbinding sluiten daar goed bij aan. Niet voor niets zijn wij een vitaal bedrijf.

Herken jij jezelf hierin?

Herken jij jezelf hierin?

Hou jij ervan om:

 • samen te werken aan een vitaler werkend Nederland;
 • contact te hebben met mensen en ze te adviseren;
 • aan te pakken en de juiste prioriteiten te stellen;
 • uitdaging in je werk te hebben;
 • met nieuwe ideeën en inbreng te komen;
 • een dynamische werkplek te hebben met afwisselende werkzaamheden.


Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden we ook aantrekkelijke secundaire en tertiaire arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij onder andere aan:

 • een goed salaris voor de functie;
 • een dertiende maand;
 • dertig vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband;
 • opleidingen, workshops en trainingen;
 • vitaliteitsprogramma’s, zowel mentaal als fysiek;
 • leuke borrels, themadagen, lunches en teamuitjes, want verbinding vinden wij ontzettend belangrijk!


Je inwerkperiode start met een kick-off. Dit is een kennismakingsochtend die we organiseren voor alle nieuwe collega’s. Aansluitend aan deze ochtend ontvang je alle spullen die je nodig hebt om onbezorgd te kunnen starten met je nieuwe functie. Na je start bij Perspectief krijg je verschillende workshops met thema’s als gezondheid en timemanagement. Ook worden er kennismakingen met alle afdelingen ingepland. Zo leer je Perspectief en al haar disciplines goed kennen.

Ben jij enthousiast geworden van ons verhaal en wil jij ons helpen om bedrijven beter te maken? Dat komt goed uit! We zijn namelijk op korte termijn op zoek naar een Medisch Assistent voor Midden Nederland.


Informatie en sollicitatie

Bij vragen kun je telefonisch contact opnemen met Stefanie Meijerman-Ponstein op het nummer 0341-438700. Voor meer informatie over onze organisatie, de visie en de missie kun je terecht op onze website.

Tijdens de sollicitatieprocedure doen wij een DISC scan. Hiermee leren we jou nog beter kennen! We krijgen inzicht in jouw persoonlijkheid; welke voorkeuren heb jij in zowel gedrag- als communicatiestijlen. Het laat zien wat jouw sterke kanten zijn en welke groeimogelijkheden er zijn.


Op locatie
 • Houten, Utrecht, Nederland
Veiligheid en gezondheid

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Voor meer informatie over hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, kun je hier de privacyverklaring-sollicitanten van Perspectief lezen. Wij gebruiken je gegevens alleen voor de doeleinden zoals beschreven in de privacy- en cookieverklaring.

De 4 stappen na je sollicitatie!

Spannend, je gaat solliciteren! We vinden het belangrijk dat jij goed bij ons past en andersom. Daarom kan je een aantal dingen verwachten als je bij ons solliciteert.

Het eerste contact

Je krijgt altijd bericht na je sollicitatie. Als er voldoende raakvlakken zijn met jou en de functie volgt er ook een telefonisch interview.

Introductiegesprek

In dit gesprek kunnen we kennis met elkaar maken en vragen beantwoorden. Hierna besluiten we allebei of we met elkaar doorgaan!

Verdiepend gesprek

Ja er is een klik! In dit gesprek krijgen we de kans elkaar nóg beter te leren kennen. Ook sluit je potentiële mentor aan.

Het grote moment!

Je zit natuurlijk in spanning. Je krijgt een persoonlijk telefoontje waarin we samen bespreken of er een match is en hoe we verder gaan.

Werken bij Perspectief?

De vacature spreekt je aan, maar hoe is het om bij ons te werken en te leven? Volgens ons natuurlijk heel uitdagend en leuk.

Wat vind jij? Lees snel meer!

werken bij perspectief is leuk