Overslaan naar content

Psycholoog/re-integratiecoach (28 uur)

  • De Bilt
Steg werkt

Wat je gaat doen

Als psycholoog/re-integratiecoach begeleid je - samen met de andere leden van het interdisciplinair team - cliënten in hun proces naar herstel van gezond en volwaardig functioneren. In intensieve samenwerking met de overige teamleden draag je vanuit deskundigheid jouw specifieke bij aan dit proces. Dit doet je door het bieden van inzicht aan de cliënt, het geven van theoretische en ervaringsgerichte groepssessies op basis van cognitief gedragsmatige principes en het begeleiden van cliënten (zowel groepsgewijs als individueel) in hun terugkeer naar werk.

Daarnaast is het doen van intakegesprekken en het onderhouden van werkgevers en relaties onderdeel van jouw werk.


Perspectief is een gecertificeerde arbodienst voor organisaties onder andere ondersteuning bij verzuimbegeleiding, re-integratie, outplacement, coaching, ZW/WIA/WW-diensten en duurzame inzetbaarheid. We zijn een dynamisch, ondernemend en groeiend familiebedrijf en met ruim 550 collega's verspreid over 20 locaties streven we ernaar de klant beter te maken. Niet voor niets is onze missie 'samen naar een vitaler werkend Nederland'.


Voor ons zusterbedrijf Steg werkt zijn wij op zoek naar een psycholoog/re-integratiecoach.


Kom werken bij Steg

Steg biedt een uniek arbeidsrevalidatieprogramma dat is gericht op duurzame herstelzorg en re-integratie voor medewerkers die uit balans zijn. Wij hebben een aanvullende ervaring en expertise in het begeleiden en behandelen van mensen die aanhoudende aanhoudende opgeloste en/of mentale klachten beperkt zijn in hun functioneren van (dreigen te) verzuim. Onze succesvolle werkwijze bij het herstel van gezond gedrag en bij terugkeer in het arbeidsproces kenmerkt zich door een interdisciplinaire en integrale groepsaanpak. Onze aanpak is doelgericht en heeft een persoonlijke benadering. We werken samen vanuit één visie met verschillende disciplines samen om positieve herstelfactoren te doorbreken. We kijken niet alleen naar de klacht, maar richten ons op alle aspecten die een rol spelen in het functioneren.

Ons team bestaat op dit moment uit een gz-psycholoog, re-integratiecoaches, fysiotherapeuten, een officemanager en een relatiemanager die intensief met elkaar samenwerken.

Steg biedt een uitdagende werkplek met goede mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Bij onze platte werken organisatie enthousiaste en betrokken medewerkers en is er een prettige, informele werksfeer met openheid, dynamiek en eigen verantwoordelijkheid. Daarnaast is er aandacht voor interne opleiding en persoonlijke ontwikkeling.

Ben jij enthousiast geworden van ons verhaal en wil jij ons team aanvullen en versterken? Dat komt goed uit! Wij zijn namelijk op zoek naar een (basis)psycholoog/re-integratiecoach voor onze vestiging in De Bilt.

Herken jij jezelf hierin?

  • Je hebt een afgeronde opleiding tot basispsycholoog
  • Je hebt ervaring met het begeleiden van mensen met behulp van cognitieve gedragstherapie
  • Ervaring in de re-integratiesector is een pre
  • Ervaring met EMDR en ACT is een pre
  • Je wilt meedenken over de inhoud van behandelprogramma's en je verder
    ontwikkelen in het werken met onze doelgroep
  • Je herkent je in onze kernwaarden: veiligheid, verbondenheid en betrokkenheid


Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent iemand die graag samenwerkt, affiniteit heeft met de doelgroep, kennis wil overdragen en vanuit persoonlijke aandacht werkt. Je bent in staat om vanuit een betrokken rol een veilige werkrelatie/omgeving te creëren. Je toont lef, bent doortastend en resultaatgericht. Je houdt van nieuwe dingen leren en veel uitdaging. Je vindt klanttevredenheid erg belangrijk en vindt het leuk en verplicht om met jouw begeleiding cliënten en hun betrokkenen op weg te helpen.


Wat bieden wij jou?

We bieden een uitdagende en inspirerende werkomgeving en hebben een enthousiast en gedreven team dat haar kennis en ervaring graag met je deelt. We investeren veel in je persoonlijke en professionele ontwikkeling en er is vrijheid en ruimte voor ideeën en eigen inbreng, ook tijdens je inwerkperiode. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.


Geïnteresseerd? 

Leuk! Wij zijn ook benieuwd naar jou. Wil je eerst meer informatie over de sollicitatieprocedure of de functie? Kijk dan hieronder of neem telefonisch contact op met Bart Wijnholds op het nummer 06-14582354. Voor meer informatie over onze organisatie kun je terecht op www.stegwerkt.nl. 


Op locatie
  • De Bilt, Utrecht, Nederland
Steg werkt

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Voor meer informatie over hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, kun je hier de privacyverklaring-sollicitanten van Perspectief lezen. Wij gebruiken je gegevens alleen voor de doeleinden zoals beschreven in de privacy- en cookieverklaring.

De 4 stappen na je sollicitatie!

Spannend, je gaat solliciteren! We vinden het belangrijk dat jij goed bij ons past en andersom. Daarom kan je een aantal dingen verwachten als je bij ons solliciteert.

Het eerste contact

Je krijgt altijd bericht na je sollicitatie. Als er voldoende raakvlakken zijn met jou en de functie volgt er ook een telefonisch interview.

Introductiegesprek

In dit gesprek kunnen we kennis met elkaar maken en vragen beantwoorden. Hierna besluiten we allebei of we met elkaar doorgaan!

Verdiepend gesprek

Ja er is een klik! In dit gesprek krijgen we de kans elkaar nóg beter te leren kennen. Ook sluit je potentiële mentor aan.

Het grote moment!

Je zit natuurlijk in spanning. Je krijgt een persoonlijk telefoontje waarin we samen bespreken of er een match is en hoe we verder gaan.

Werken bij Perspectief?

De vacature spreekt je aan, maar hoe is het om bij ons te werken en te leven? Volgens ons natuurlijk heel uitdagend en leuk.

Wat vind jij? Lees snel meer!

werken bij perspectief is leuk