Skip to content

Re-integratiecoach (28-40 uur) ADprofs

Den BoschADprofs

Wat je gaat doen

ADprofs is een dienstverlener gespecialiseerd in arbeidsdeskundige opdrachten, re-integratietrajecten en begeleiding bij letselschade in het Pools. We zijn gericht op het vinden van passend werk binnen de belastbaarheid van de betrokkenen. We maken het verschil doordat we werken met collega’s die Nederlands en Pools spreken en beiden culturen en (ongeschreven) regels goed kennen. Met oog voor de rechten en plichten van re-integratie naar werk (Wet Verbetering Poortwachter) en mogelijke financiële consequenties (Wet Werk en Inkomen naar Arbeidsvermogen).

ADprofs is een zusterbedrijf van Perspectief. Perspectief is een gecertificeerde arbodienst die organisaties onder andere ondersteunt bij verzuimbegeleiding, re-integratie, outplacement, coaching, ZW/WIA/WW-diensten en duurzame inzetbaarheid. We zijn een dynamisch, ondernemend en groeiend familiebedrijf en met ruim 550 collega’s verspreid over 18 locaties streven we ernaar de klant beter te maken. Niet voor niets is onze missie ‘Perspectief maakt beter!’. 

Voor ons zusterbedrijf AD Profs zijn wij opzoek naar een re-integratiecoach (28-40uur).
Wij zijn een verbonden team met een duidelijk doel voor ogen. Het met in achtnemen van de wettelijke verplichtingen realiseren van duurzame inzetbaarheid van Poolse werknemers die door ziekte, gebrek of ongeval gedeeltelijk arbeidsongeschikt zijn geraakt. Dit doen wij met veel plezier vanuit een onafhankelijke positie. Wij zijn niet voor de ene partij, of tegen de andere.

We zijn professionals. Onze kracht ligt in de samenbundeling van onze kennis, vaardigheid en jarenlange ervaring met de Poolse doelgroep in Nederland. Wij kennen de taal, de cultuur en de verschillen in de diverse generaties van Polen die in Nederland werken. Die deskundigheid maakt ons hét team dat klanten kan ondersteunen bij Poolse casuïstiek.


Ben jij enthousiast geworden van ons verhaal? Dat komt goed uit! We zijn namelijk op zoek naar een re-integratiecoach voor de regio Den Bosch.


Wat houdt de functie van re-integratiecoach in?

Als re-integratiecoach ben je coach/bemiddelaar. Je inspireert, adviseert en begeleidt kandidaten in het kader van hun re-integratie tweede spoor. Je zet ze in beweging, biedt handvatten aan zodat zij (weer) grip krijgen op hun eigen loopbaan en realiseert plaatsingen binnen afgesproken kaders en/of zoekt naar alternatieve eindresultaten.

Daarnaast ben je relatiebeheerder en draag je vanuit je deskundigheid en netwerk bij aan een succesvolle en gezonde organisatie. Je bouwt warme en duurzame relaties op met kandidaten en opdrachtgevers, ontwikkelt en behoudt contacten met relevante partijen en informeert en adviseert adequaat onze opdrachtgevers. Je bent tevens procesbegeleider en stuurt het traject richting het beoogde einddoel.

De functie van re-integratiecoach is solistisch waardoor je je werkzaamheden en afspraken naar eigen inzicht kunt verdelen en plannen. Toch werken we ook veel in teamverband. Zo organiseren we maandelijks intervisiebijeenkomsten, hebben we veel overleggen in de regio’s en zijn er landelijke teamdagen met inhoudelijke workshops en sprekers. Tijdens deze teamdagen is er veel aandacht voor verbinding en teambuilding. Ook zoeken collega’s elkaar regelmatig op om samen op kantoor te werken.

Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Zo kun je bijvoorbeeld een expertiserol krijgen als trainer, interne auditor of inwerker.

Herken jij jezelf hierin?

Naar wie zijn wij op zoek?

 • Je bent native speaker Pools en bij voorkeur opgegroeid in Polen.
 • Je bent daarnaast (near-)native speaker Nederlands en je spreekt én schrijft dus het Nederlands minimaal op niveau B2(+) en beschikt mogelijk over het NT-2 II diploma.
 • Je functioneert op hbo niveau.
 • Je hebt kennis en ervaring binnen het vakgebied en hebt een goed beeld van je eigen expertise.
 • Je toont lef, ziet kansen, bent doortastend en resultaatgericht en weet om te gaan met verschillende belangen.
 • Je heb een groot lerend vermogen en houdt van veel uitdaging in je werk.
 • Je hebt zicht op je eigen verantwoordelijkheid en geniet van successen.
 • Je bent zelfredzaam en goed in staat je eigen agenda efficiënt te beheren. Ook weet je om te gaan met een wisselende werkdruk.
 • Je beschikt over een uitgebreid netwerk, bent professioneel en zorgt voor vertrouwen bij anderen.
 • Je bezit over goede sociale vaardigheden en kan zowel werkgever als werknemer op maat adviseren met als doel beter te maken.
 • Je wil met mensen optrekken, ze coachen, begeleiden en geruststellen.

Wat bieden wij jou?

We bieden een uitdagende en inspirerende werkomgeving met veel kennis en ervaring. We investeren veel in je persoonlijke en professionele ontwikkeling en er is vrijheid en ruimte voor ideeën en eigen inbreng; ook tijdens je inwerkperiode.

Je inwerkperiode start met een kick-off. Dit is een kennismakingsochtend die we organiseren voor alle nieuwe collega’s. Aansluitend aan deze ochtend ontvang je alle spullen die je nodig hebt om onbezorgd te kunnen starten met je nieuwe functie! 

We bieden naast goede primaire arbeidsvoorwaarden ook aantrekkelijke secundaire en tertiaire arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij onder andere aan:

 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden en pensioenregeling passend bij de zwaarte van de functie en je eigen professionele achtergrond en ervaring.
 • vijfentwintig vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband;
 • autoregeling;
 • opleidingen, workshops en trainingen in het kader van jouw ontwikkeling;
 • vitaliteitsprogramma;
 • leuke borrels, themadagen, lunches en teamuitjes!


Informatie en sollicitatie

Bij vragen kun je telefonisch contact opnemen met Naömi van der Maarl op het nummer 0341-438700. Voor meer informatie over onze organisatie, de visie en de missie kun je terecht op onze website.

Goed om te weten: tijdens de sollicitatieprocedure doen wij een DISC-scan. Hiermee krijgen wij inzicht in jouw persoonlijkheid, gedrag en communicatie. Het laat zien wat jouw voorkeuren, sterke en minder sterke kanten, groeimogelijkheden en communicatiemethoden zijn. Zo leren we jou gelijk beter kennen!Den Bosch, Noord-Brabant, Nederland
ADprofs

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Voor meer informatie over hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, kun je hier de privacyverklaring-sollicitanten van Perspectief lezen. Wij gebruiken je gegevens alleen voor de doeleinden zoals beschreven in de privacy- en cookieverklaring.

De 4 stappen na je sollicitatie!

Spannend, je gaat solliciteren! We vinden het belangrijk dat jij goed bij ons past en andersom. Daarom kan je een aantal dingen verwachten als je bij ons solliciteert.

Het eerste contact

Je krijgt altijd bericht na je sollicitatie. Als er voldoende raakvlakken zijn met jou en de functie volgt er ook een telefonisch interview.

Introductiegesprek

In dit gesprek kunnen we kennis met elkaar maken en vragen beantwoorden. Hierna besluiten we allebei of we met elkaar doorgaan!

Verdiepend gesprek

Ja er is een klik! In dit gesprek krijgen we de kans elkaar nóg beter te leren kennen. Ook sluit je potentiële mentor aan.

Het grote moment!

Je zit natuurlijk in spanning. Je krijgt een persoonlijk telefoontje waarin we samen bespreken of er een match is en hoe we verder gaan.

Werken bij Perspectief?

De vacature spreekt je aan, maar hoe is het om bij ons te werken en te leven? Volgens ons natuurlijk heel uitdagend en leuk.

Wat vind jij? Lees snel meer!

werken bij perspectief is leuk