Overslaan naar content

Secretaresse (32-40 uur)

 • Harderwijk
Staffuncties

Wat je gaat doen

Als Secretaresse (m/v) heb je zowel secretariële als administratieve taken. Je ondersteunt je collega’s door bewaking en voortgang van processen. Daarbij ben jij goed in staat om prioriteiten te stellen. Je fungeert als een echt vraagbaak voor hen. Mailbeheer en het verwerken van binnenkomende post is jou niet vreemd. Het is belangrijk dat je nauwkeurig werkt, want je verwerkt dagelijks medische informatie.

Je vindt het leuk om snel te moeten schakelen en stelt je pro actief op. Wanneer er een ziekmelding van een bedrijfsarts binnenkomt, ga je direct over tot actie om de juiste personen hiervan op de hoogte te stellen.

Je gaat onderdeel uitmaken van een leuk en ondernemend team met enthousiaste collega’s. Het team werkt vanuit ons hoofdkantoor in Harderwijk.

Kom werken bij het vitaalste bedrijf van Nederland

Bij Perspectief geloven we dat een duurzame, gezonde organisatie begint bij gezonde, professionele medewerkers. Daarom investeren wij in collega’s die met plezier aan het werk zijn, die vitaal zijn, leiderschap tonen (lef hebben) en zichzelf willen ontwikkelen. Start je bij Perspectief, dan krijg je de keuze uit verschillende leuke vrijblijvende vitaliteitsprogramma's! Dit is bij ons een teken van goed werkgeverschap. Want goed werkgeverschap leidt tot een vitale organisatie met vitale medewerkers die bijdragen aan een groter doel. Sterker nog dat bewijzen we als winnaar van de award Vitaalste Bedrijf van Nederland.

Ons familiebedrijf is een sterk ondernemende en betrokken arbodienstverlener met veel kennis en kunde op het gebied van verzuim, mobiliteit, veiligheid en duurzame inzetbaarheid. Mensen staan bij ons voorop in alles wat we doen. Daarnaast heeft Perspectief een innovatief en vooruitstrevend karakter. We willen innovatie stimuleren omdat we onze bedrijven continu willen verbeteren. Zodat wij nog meer impact kunnen maken waardoor we ons nog beter kunnen onderscheiden in onze missie: organisaties beter maken. En de beste ideeën komen niet van bovenaf, maar liggen bij de collega’s zelf. Dus bij jou! Daarom betrekken we jou als collega actief bij het bedenken en uitwerken van innovatieve ideeën.

Herken jij jezelf hierin?

Hou jij ervan om:

 • bedrijven beter te maken;
 • nauwkeurig te werk te gaan;
 • samen te werken in een energiek team;
 • met nieuwe ideeën en inbreng te komen;
 • een dynamische werkplek te hebben met afwisselende werkzaamheden.


Een uitdagende en inspirerende werkomgeving

Bij Perspectief bieden we je een uitdagende en inspirerende werkomgeving met veel kennis en ervaring. Onze kantoren zijn fijn en ergonomisch ingericht. Er is veel groen en licht en er zijn open ruimtes (inclusief schommels!) om met elkaar te sparren of bij te kletsen.

We investeren veel in je persoonlijke en professionele ontwikkeling en er is vrijheid en ruimte voor ideeën en eigen inbreng; ook tijdens je inwerkperiode. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om aan jezelf te werken. Zo zijn er veel doorgroeimogelijkheden en heb je een goede werk- en privébalans. Als het binnen je werkzaamheden past, mag je thuiswerken. Maar het liefst zien we je natuurlijk op kantoor, zodat wij jou goed leren kennen en jij je collega’s.

Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden we ook aantrekkelijke secundaire en tertiaire arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij onder andere aan:

 • een eindejaarsuitkering;
 • dertig vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband;
 • opleidingen, workshops en trainingen in het kader van jouw ontwikkeling;
 • vitaliteitsprogramma;
 • leuke borrels, themadagen, lunches en teamuitjes, want verbinding vinden wij ontzettend belangrijk!


Informatie en sollicitatie

Bij vragen kun je telefonisch contact opnemen met Geralien Leusink op het nummer 0341 438700. Voor meer informatie over onze organisatie, de visie en de missie kun je terecht op onze website (www.perspectief.eu).

Goed om te weten: tijdens de sollicitatieprocedure doen wij een DISC-scan. Hiermee krijgen wij inzicht in jouw persoonlijkheid, gedrag en communicatie. Het laat zien wat jouw voorkeuren, sterke en minder sterke kanten, groeimogelijkheden en communicatiemethoden zijn. Zo leren we jou gelijk beter kennen!

Op locatie
 • Harderwijk, Gelderland, Nederland
€ 2.350 - € 3.225 per maand
Staffuncties

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Voor meer informatie over hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, kun je hier de privacyverklaring-sollicitanten van Perspectief lezen. Wij gebruiken je gegevens alleen voor de doeleinden zoals beschreven in de privacy- en cookieverklaring.

De 4 stappen na je sollicitatie!

Spannend, je gaat solliciteren! We vinden het belangrijk dat jij goed bij ons past en andersom. Daarom kan je een aantal dingen verwachten als je bij ons solliciteert.

Het eerste contact

Je krijgt altijd bericht na je sollicitatie. Als er voldoende raakvlakken zijn met jou en de functie volgt er ook een telefonisch interview.

Introductiegesprek

In dit gesprek kunnen we kennis met elkaar maken en vragen beantwoorden. Hierna besluiten we allebei of we met elkaar doorgaan!

Verdiepend gesprek

Ja er is een klik! In dit gesprek krijgen we de kans elkaar nóg beter te leren kennen. Ook sluit je potentiële mentor aan.

Het grote moment!

Je zit natuurlijk in spanning. Je krijgt een persoonlijk telefoontje waarin we samen bespreken of er een match is en hoe we verder gaan.

Werken bij Perspectief?

De vacature spreekt je aan, maar hoe is het om bij ons te werken en te leven? Volgens ons natuurlijk heel uitdagend en leuk.

Wat vind jij? Lees snel meer!

werken bij perspectief is leuk