Overslaan naar content

Jouw loopbaan bij ons beginnen?

Denk je eraan om te solliciteren, maar mis je nog specifieke ervaring die je in de vacatures leest?

We zijn benieuwd wie jij bent en wat je gedaan hebt. Dat is voor ons bepalend. Meer ervaring kunnen we je bieden door een (interne) opleiding, een stage of werkervaringsplek. Start als verzuimconsultant, loopbaanadviseur of bijvoorbeeld bedrijfsarts bij Perspectief.

Bedrijfsarts worden?

Perspectief is gecertificeerd opleider voor bedrijfsartsen. Ben je medisch geschoold en wil je je specialiseren in bedrijfsgeneeskunde? Perspectief is door de Registratiecommissie Geneeskundig Specialisten erkend als gecertificeerd opleider voor bedrijfsartsen. Ook ben je van harte welkom als je al in opleiding bent en graag een overstap wilt maken. Met een professioneel team van bedrijfsartsen garanderen wij een arts in opleiding tot specialist (aios) een goede praktijkopleiding.

“Het opleidingstraject tot bedrijfsarts bij Perspectief is erg uitgebreid. Er wordt nauwkeurig gekeken naar jouw wensen en behoeften. Je kan overal meekijken. Ik zou het opleidingstraject zeker aanraden. Na het inwerktraject voelde ik mij zelfverzekerd en klaar voor het echte werk.”

Nikki Soons

ARTS (AIOS)

nikki bedrijfsarts in opleiding

Verzuimconsultant worden?

Onze verzuimconsultants werken samen met werkgevers aan het voorkomen van ziekteverzuim en het bedenken van goede oplossingen als er sprake is van verzuim. Daarnaast begeleiden we werknemers bij hun herstel en terugkeer naar hun werk.Loopbaanverhalen

Bij Perspectief vinden we het belangrijk dat jij een loopbaan fitte medewerker bent. Dit doe je door eigenaar- en leiderschap te nemen over je loopbaan. We vinden het belangrijk dat je stilstaat bij wat jou gelukkig maakt en of je voldoende uitdaging in je werk hebt. Lees de verhalen van onze medewerkers!

Stacey

Ontdek hoe Stacey haar loopbaanfit bij Perspectief ontwikkelt en hoe zij de kansen die haar worden geboden vol enthousiasme aangrijpt.

Renaldo

Ontdek Renaldo's indrukwekkende LoopbaanFIT-reis bij Perspectief! Van commercieel medewerker naar Register Casemanager en straks mediator.

Marianne

Ontdek hoe Marianne LoopbaanFIT blijft bij Perspectief! Van recruiter naar verzuimconsultant. Lees hoe ze blijft ontwikkelen en welke opleiding ze volgt.

Baan tijdens je studie?

"Perspectief leek mij een leuke werkplek en daarom ben ik na het gastcollege op de collega's afgestapt om te vragen of Perspectief wellicht een baan voor mij had voor een paar uur per week. Zodoende hebben ze mij in contact gebracht met een van de recruiters. Na een gesprek en een meeloopdag waren we beiden enthousiast en kwam ik in dienst.”

vrouw lachend

Van stage naar dienstverband

In deze video vertellen Christel en Remon over hun stage bij Perspectief en waarom zij na hun stage zijn blijven hangen.

Een werkervaringsplek (WEP)

Bij Perspectief bieden wij regelmatig werkervaringsplaatsen aan. We willen als vitaal bedrijf het goede voorbeeld geven. Werken is namelijk bewezen gezond en als mensen om wat voor reden dan ook uitvallen, is het goed dat zij weer aan het werk kunnen. We vinden het dan ook belangrijk dat deze mensen een nieuwe kans krijgen en geloven dat zij iets toevoegen aan Perspectief. Neem contact op met onze recruiters voor meer informatie.

"Toen ik startte met mijn werkervaringsplaats bij Perspectief kreeg ik alle tijd en ruimte om mijn uren rustig op te bouwen. Inmiddels werk ik hier al meer dan vier jaar en zit ik nog steeds helemaal op mijn plek. Ik ben erg blij dat ik deze kans heb gekregen."

Laura Grafisch vormgever

Laura WEP

Stage lopen?

Naast de investering in onze eigen mensen, investeren wij ook in 'jong' talent. Sinds 2007 zijn wij een erkend leerbedrijf. De stage- en/of afstudeerplekken die we op dit moment aanbieden vind je bij de vacatures!

stage lopen bij perspectief erkend leerbedrijf