Overslaan naar content

Vitale organisatie

Werken aan je vitaliteit?

Wij geloven dat een duurzame, gezonde organisatie begint bij gezonde, professionele medewerkers. Daarom investeren wij in collega’s die met plezier aan het werk zijn, die vitaal zijn, leiderschap tonen (lef hebben) en zichzelf willen ontwikkelen. Start je eenmaal bij Perspectief, dan krijg je de keuze uit verschillende leuke vrijblijvende vitaliteitsprogramma's!

FysiekFIT

We geven je graag de kans op een gezonder en vitaler leven met het PerspectieFIT programma. Fysiek fitte mensen hebben een lichamelijk goede conditie en zijn in staat om inspanningen langdurig vol te houden. Ze hebben een BMI en vetpercentage dat past bij hun leeftijd. Ze slapen goed, bewegen voldoende en eten gezond.

MentaalFIT

Naast je fysieke welzijn willen we je ook graag de mogelijkheid geven om mentaal fit te blijven. Mentaal fitte mensen zitten goed in hun vel, voelen zich fit en zijn productief. Ze zijn veerkrachtig en weten om te gaan met tegenslagen. Ze staan positief in het leven, werken efficiënt en zijn flexibel/innovatief.

LoopbaanFIT

Als je loopbaanFIT bent, ben je in iedere fase van je loopbaan in staat om je werkvermogen optimaal te benutten. Bevlogen medewerkers zijn levenslustig, vinden het leuk om te werken en doen nét dat stapje extra. Ze zijn toegewijd aan de organisatie en maken optimaal gebruik van hun talenten. Ook dit programma kan je volgen als je bij ons komt werken.

Onze kernwaarden

leiderschap, vertrouwen, inspiratie en verbinding

Perspectief is een waardengestuurd bedrijf. Wat dat inhoudt? Wij geloven dat als mensen met plezier aan het werk zijn, gezond zijn, stappen durven zetten en fouten kunnen maken, er een beweging ontstaat. Deze kernwaarden staan centraal in alles wat wij doen. Meer over onze kernwaarden lees je op de bedrijfswebsite.

Jouw loopbaan beginnen?

Bij Perspectief is iedereen welkom om te solliciteren, jong, oud met óf zonder ervaring. Wij kijken vooral naar de persoon.

werken bij perspectief is uitdagend, vrouw in vergaderzaal werkend