Overslaan naar content

Meewerkstage communicatie en content marketing

  • Harderwijk
Stages

Wat je gaat doen

In deze meewerkstage krijg je je eigen verantwoordelijkheden en ondersteun je de content- en marketingspecialist bij diverse werkzaamheden op het gebied van externe communicatie.

Je werkt mee met het prikkelen en verrassen van onze doelgroep met interessante content. Denk aan het beheren van en schrijven voor externe online uitingen, zoals de social media kanalen, nieuwsberichten en blogs.

Was dat het? Nee, zeker niet! Ook ga je aan de slag met het verbeteren van de vindbaarheid van onze website en content. Afhankelijk van je interesse bekijken we de aanvullende mogelijkheden binnen de afdeling. Oftewel, genoeg mogelijkheden om jouw creativiteit te gebruiken!

De werkzaamheden vinden hoofdzakelijk plaats op het hoofdkantoor in Harderwijk. Daarnaast kun je deels werken op onze regiokantoren.

Kom stage lopen bij het vitaalste bedrijf van Nederland

Bij Perspectief geloven we dat een duurzame, gezonde organisatie begint bij gezonde, professionele medewerkers. Daarom investeren wij in collega’s die met plezier aan het werk zijn, die vitaal zijn, leiderschap tonen (lef hebben) en zichzelf willen ontwikkelen. Start je bij Perspectief, dan krijg je de keuze uit verschillende leuke vrijblijvende vitaliteitsprogramma's! Dit is bij ons een teken van goed werkgeverschap. Want goed werkgeverschap leidt tot een vitale organisatie met vitale medewerkers die bijdragen aan een groter doel. Sterker nog dat bewijzen we als winnaar van de award Vitaalste Bedrijf van Nederland.

Ons familiebedrijf is een sterk ondernemende en betrokken arbodienstverlener met veel kennis en kunde op het gebied van verzuim, mobiliteit, veiligheid en duurzame inzetbaarheid. Mensen staan bij ons voorop in alles wat we doen. Daarnaast heeft Perspectief een innovatief en vooruitstrevend karakter. We willen innovatie stimuleren omdat we onze bedrijven continu willen verbeteren. Zodat wij nog meer impact kunnen maken waardoor we ons nog beter kunnen onderscheiden in onze missie: samen naar een vitaler werkend Nederland. En de beste ideeën komen niet van bovenaf, maar liggen bij de collega’s zelf. Dus bij jou! Daarom betrekken we jou als collega actief bij het bedenken en uitwerken van innovatieve ideeën.

Herken jij jezelf hierin?

Je volgt een hbo-opleiding in de richting van journalistiek, communicatie of marketing. Daarnaast hou jij ervan om:

  • creativiteit in te zetten om inspirerende en interessante content te maken 
  • trends op het gebied van content en marketing op een innovatieve manier te vertalen naar nieuwe ideeën
  • nieuwe dingen te leren en contact te leggen met anderen
  • zelfstandig aan de slag te gaan, maar ook samen te werken met collega’s
  • zicht te houden op je eigen verantwoordelijkheid en eigenaarschap te tonen


Een uitdagende en inspirerende leeromgeving

Bij Perspectief bieden we je een uitdagende en inspirerende leeromgeving met veel kennis en ervaring. Onze kantoren zijn fijn en ergonomisch ingericht. Er is veel groen en licht en er zijn open ruimtes (inclusief schommels!) om met elkaar te sparren of bij te kletsen.

We investeren veel in je persoonlijke en professionele ontwikkeling en er is vrijheid en ruimte voor ideeën en eigen inbreng.

Je stageperiode start met een kick-off. Dit is een kennismakingsochtend die we organiseren voor alle nieuwe collega’s. Aansluitend aan deze ochtend ontvang je alle spullen die je nodig hebt om onbezorgd te kunnen starten met je nieuwe stage. Na je start bij Perspectief krijg je verschillende workshops met thema’s als gezondheid en timemanagement. Ook worden er kennismakingen met alle afdelingen ingepland. Zo leer je Perspectief en al haar disciplines goed kennen.


Geïnteresseerd?

Leuk! Wij zijn ook benieuwd naar jou. Wil je eerst meer informatie over de sollicitatieprocedure of de stage? Kijk dan hieronder of neem telefonisch contact op met Naömi van der Maarl op het nummer 0341 438700. Voor meer informatie over onze organisatie, de visie en de missie kun je terecht op onze website.

Tijdens de sollicitatieprocedure doen wij een DISC-scan. Hiermee leren we jou nog beter kennen! We krijgen inzicht in jouw persoonlijkheid; welke voorkeuren heb jij in zowel gedrag- als communicatiestijlen. Het laat zien wat jouw sterke kanten zijn en welke groeimogelijkheden er zijn.


Op locatie
  • Harderwijk, Gelderland, Nederland
Stages

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Voor meer informatie over hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, kun je hier de privacyverklaring-sollicitanten van Perspectief lezen. Wij gebruiken je gegevens alleen voor de doeleinden zoals beschreven in de privacy- en cookieverklaring.

De 4 stappen na je sollicitatie!

Spannend, je gaat solliciteren! We vinden het belangrijk dat jij goed bij ons past en andersom. Daarom kan je een aantal dingen verwachten als je bij ons solliciteert.

Het eerste contact

Je krijgt altijd bericht na je sollicitatie. Als er voldoende raakvlakken zijn met jou en de functie volgt er ook een telefonisch interview.

Introductiegesprek

In dit gesprek kunnen we kennis met elkaar maken en vragen beantwoorden. Hierna besluiten we allebei of we met elkaar doorgaan!

Verdiepend gesprek

Ja er is een klik! In dit gesprek krijgen we de kans elkaar nóg beter te leren kennen. Ook sluit je potentiële mentor aan.

Het grote moment!

Je zit natuurlijk in spanning. Je krijgt een persoonlijk telefoontje waarin we samen bespreken of er een match is en hoe we verder gaan.

Werken bij Perspectief?

De vacature spreekt je aan, maar hoe is het om bij ons te werken en te leven? Volgens ons natuurlijk heel uitdagend en leuk.

Wat vind jij? Lees snel meer!

werken bij perspectief is leuk