Overslaan naar content

Meewerkstage Veiligheidskunde

  • Harderwijk
Stages

Wat je gaat doen

Perspectief helpt en ondersteunt klanten in diverse sectoren. Denk hierbij aan het adviseren van klanten over het effect van psychosociale arbeidsbelasting op het welzijn van werknemers. Of het adviseren aan klanten over het veilig inrichten van productielijnen om arbeidsongevallen te voorkomen.

In deze meewerkstage ondersteun je de veiligheidskundigen en kerndeskundigen bij het uitvoeren van risico-inventarisaties (RI&E’s) en metingen naar gevaarlijke stoffen, klimaat of fysieke belasting.

Omdat de RI&E’s en andere metingen bij klanten worden uitgevoerd, is reizen inherent aan de stage. Daarnaast ben je regelmatig aanwezig op ons kantoor in Harderwijk, Amersfoort, Ede, Delft of Gouda. 

Kom stage lopen bij het vitaalste bedrijf van Nederland

Bij Perspectief geloven we dat een duurzame, gezonde organisatie begint bij gezonde, professionele medewerkers. Daarom investeren wij in collega’s die met plezier aan het werk zijn, die vitaal zijn, leiderschap tonen (lef hebben) en zichzelf willen ontwikkelen. Start je bij Perspectief, dan krijg je de keuze uit verschillende leuke vrijblijvende vitaliteitsprogramma's! Dit is bij ons een teken van goed werkgeverschap. Want goed werkgeverschap leidt tot een vitale organisatie met vitale medewerkers die bijdragen aan een groter doel. Sterker nog dat bewijzen we als winnaar van de award Vitaalste Bedrijf van Nederland.

Ons familiebedrijf is een sterk ondernemende en betrokken arbodienstverlener met veel kennis en kunde op het gebied van verzuim, mobiliteit, veiligheid en duurzame inzetbaarheid. Mensen staan bij ons voorop in alles wat we doen. Daarnaast heeft Perspectief een innovatief en vooruitstrevend karakter. We willen innovatie stimuleren omdat we onze bedrijven continu willen verbeteren. Zodat wij nog meer impact kunnen maken waardoor we ons nog beter kunnen onderscheiden in onze missie: organisaties beter maken. En de beste ideeën komen niet van bovenaf, maar liggen bij de collega’s zelf. Dus bij jou! Daarom betrekken we jou als collega actief bij het bedenken en uitwerken van innovatieve ideeën.

Herken jij jezelf hierin?

Je volgt de opleiding integrale veiligheidskunde op hbo-niveau en hebt interesse in arbeidsveiligheid. Daarnaast hou jij ervan om:

  • Contact te leggen met anderen en verbinding te zoeken
  • Kansen te zien en uitgedaagd te worden
  • Nieuwe dingen te leren en om te gaan met verschillende belangen
  • Zicht te houden op je eigen verantwoordelijkheid en eigenaarschap te tonen


Een uitdagende en inspirerende leeromgeving

Bij Perspectief bieden we je een uitdagende en inspirerende leeromgeving met veel kennis en ervaring. Onze kantoren zijn fijn en ergonomisch ingericht. Er is veel groen en licht en er zijn open ruimtes (inclusief schommels!) om met elkaar te sparren of bij te kletsen.

We investeren veel in je persoonlijke en professionele ontwikkeling en er is vrijheid en ruimte voor ideeën en eigen inbreng.

Je stageperiode start met een kick-off. Dit is een kennismakingsochtend die we organiseren voor alle nieuwe collega’s. Aansluitend aan deze ochtend ontvang je alle spullen die je nodig hebt om onbezorgd te kunnen starten met je nieuwe stage. Na je start bij Perspectief krijg je verschillende workshops met thema’s als gezondheid en timemanagement. Ook worden er kennismakingen met alle afdelingen ingepland. Zo leer je Perspectief en al haar disciplines goed kennen.


Geïnteresseerd?

Leuk! Wij zijn ook benieuwd naar jou. Wil je eerst meer informatie over de sollicitatieprocedure of de stage? Kijk dan hieronder of neem telefonisch contact op met Naömi Pasterkamp-van der Maarl op het nummer 0341 438700. Voor meer informatie over onze organisatie, de visie en de missie kun je terecht op onze website.

Goed om te weten: tijdens de sollicitatieprocedure doen wij een DISC-scan. Hiermee krijgen wij inzicht in jouw persoonlijkheid, gedrag en communicatie. Het laat zien wat jouw voorkeuren, sterke en minder sterke kanten, groeimogelijkheden en communicatiemethoden zijn. Zo leren we jou gelijk beter kennen!

Op locatie
  • Harderwijk, Gelderland, Nederland
Stages

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Voor meer informatie over hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, kun je hier de privacyverklaring-sollicitanten van Perspectief lezen. Wij gebruiken je gegevens alleen voor de doeleinden zoals beschreven in de privacy- en cookieverklaring.

De 4 stappen na je sollicitatie!

Spannend, je gaat solliciteren! We vinden het belangrijk dat jij goed bij ons past en andersom. Daarom kan je een aantal dingen verwachten als je bij ons solliciteert.

Het eerste contact

Je krijgt altijd bericht na je sollicitatie. Als er voldoende raakvlakken zijn met jou en de functie volgt er ook een telefonisch interview.

Introductiegesprek

In dit gesprek kunnen we kennis met elkaar maken en vragen beantwoorden. Hierna besluiten we allebei of we met elkaar doorgaan!

Verdiepend gesprek

Ja er is een klik! In dit gesprek krijgen we de kans elkaar nóg beter te leren kennen. Ook sluit je potentiële mentor aan.

Het grote moment!

Je zit natuurlijk in spanning. Je krijgt een persoonlijk telefoontje waarin we samen bespreken of er een match is en hoe we verder gaan.

Werken bij Perspectief?

De vacature spreekt je aan, maar hoe is het om bij ons te werken en te leven? Volgens ons natuurlijk heel uitdagend en leuk.

Wat vind jij? Lees snel meer!

werken bij perspectief is leuk